Teaser image - UR corporate.png
BakerCorp heet vanaf nu United Rentals

United Rentals Europe, voorheen bekend als BakerCorp, is de marktleider in Fluid Solutions. Wij leveren kosteneffectieve verhuurmaterieel voor het verpompen, opslaan en de behandeling van vloeistoffen en verzorgen van stroom. De producten van United Rentals zijn ontworpen met veiligheid en kwaliteit als prioriteit, “Plug & Play” en bieden een grote veelzijdigheid voor een breed scala aan toepassingen. Dit vertaalt zich naar unieke voordelen in de verschillende productlijnen: tanks, pompen, filtratie en generatoren.

Basic transfer press release teaser image
United Rentals Europa kondigt uitbreiding productlijn aan


Wij breiden ons productaanbod dit jaar aanzienlijk uit. Naast generatoren voegen we elektrische dompelpompen en diverse types diesel- en elektrische centrifugaalpompen toe aan ons assortiment.

 

All submersibles - slider.png
NIEUW: Dompelpompen

United Rentals introduceert een nieuwe lijn dompelpompen. Verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: schoonwater-, afvalwater- en rioolwaterpompen.

Dompelpompen zijn de ideale oplossing voor projecten waaronder het transport van heldere vloeistoffen zoals regenwater, grondwater en zandwater in gebieden waar de toegang moeilijk is en het vloeroppervlak beperkt is. 

Power solutions slider.png
NIEUW: Stroomoplossingen


Ondersteun uw meest uitdagende industriële projecten met professioneel onderhouden apparatuur van topkwaliteit. Onze generatoren zijn leverbaar met automatische luchttoevoer afsluiters en vonkenvangers om veilig te kunnen werken in industriële omgevingen en zijn tevens uitgerust met geïntegreerde telemetrie om bewaking op afstand mogelijk te maken.

 

News Lamella Filter Tank - Teaser image
Vloeistofoplossingen


Of u nu snel vloeistoffen wilt opslaan, vaste stoffen gelijkmatig wilt mengen, industriële vaste stoffen en vloeistoffen wilt scheiden of een netwerk van opslagtanks nodig heeft, United Rentals gaat verder dan het verhuren van materieel: Wij blinken uit in het aanbieden van geïntegreerde vloeistofoplossingen voor de meest complexe werkterreinen.

Slider
COVID-19: Onze toewijding aan u

 

Veiligheid is een kernwaarde van BakerCorp, onderdeel van United Rentals. We werken er hard aan om de gezondheid en veiligheid van uw team en dat van ons te beschermen, terwijl we doorgaan met het leveren van apparatuur en diensten.

PRODUCTEN

Hoogwaardig verhuurmaterieel

Request a quote - UR style
OPLOSSINGEN

Geïntegreerde vloeistofoplossingen

Over ons

Als het aankomt op oplossingen voor pompen, filteren en opslag, is er absoluut niemand die dit beter doet dan United Rentals. Al tientallen jaren verhuren we materieel en leveren we toepassingen voor een groeiend aantal industrieën, zoals Raffinaderijen, Chemie, Olie & Gas, Tankopslag & Pijpleidingen en Elektriciteitscentrales. Ons internationale netwerk van locaties en producttoepassingstechnici is toegewijd om klanten hoogwaardige apparatuur, innovatieve oplossingen en ervaren persoonlijke service te bieden.

About UR
De United Rentals Belofte

Met onze deskundigheid, Europese netwerk en omvangrijke verhuurvloot, staan we elke dag van de week, elke week van het jaar, 24/7/365 voor u klaar. Wij zijn toegewijd aan het succes van onze klanten.


 

Commitment
NIEUWS & EVENEMENTEN

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Promo Hero  Join UR Family

Word onderdeel van de United Rentals familie

United Rentals is een snel groeiend en dynamisch bedrijf met het Europese hoofdkantoor in Nederland. Er is een verscheidenheid aan carrièremogelijkheden op meerdere locaties in Europa. Alle kandidaten met dezelfde klantgerichte houding als United Rentals nodigen we van harte uit om te solliciteren.